Schoonheidssalon Ede

Voorsprong dankzij onderzoek

 " ... elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar een ding hebben alle vrouwen gemeen: schoonheid is hun kapitaal ... "

Welkom in de wereld van MARIA GALLAND PARIS. Een wereld, waarin innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen.

Welkom in een wereld voor individualisten, met individuele verzorgingsprogramma’s van top tot teen. Tenslotte is geen huid hetzelfde, elke huid is net zo uniek als de mens zelf. Daarom: leg de toekomst van uw huid in handen van specialisten – de ambassadeurs van schoonheid à la MARIA GALLAND PARIS!

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar een ding hebben alle vrouwen gemeen: schoonheid is hun kapitaal.

Daarom levert Maria Galland al meer dan veertig jaar maatwerk in individuele behandelingsconcepten. De sleutel voor uw persoonlijke schoonheidsresultaat: de geschoolde handen van de Maria Gallan- schoonheidsspecialiste, de producten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring. Laat dus uw huid over aan Maria Galland en niet aan het toeval.

Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in:

Geen geldige invoer

Geen geldig nummer

Geen geldig email adres

Invalid Input

Code niet juist