Schoonheidssalon Ede

Schoonheidssalon Ede

Schoonheidssalon Beaupardi

Schoonheidssalon Beaupardi is een luxe schoonheidssalon die zich bevindt bij Ede. Als u op zoek bent naar een topmerk en topkwaliteit vakmanschap, dan is deze schoonheidssalon bij Ede wat u zoekt. De behandelingen die hier worden gegeven zorgen er voor dat u kunt ontspannen en uw huid zal zich direct verbeteren. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van producten van Maria Galland, een topmerk in de schoonheidsindustrie. Het doel van dit topmerk is de conditie van uw huid verbeteren en natuurlijk te behouden. Hierbij is perfectionisme een belangrijk item dat voor zichtbaar resultaat gaat zorgen. Het aanbod aan gezichtsbehandelingen in de schoonheidssalon bij Ede is groot, dit wordt erg gewaardeerd door de klanten. Alle behandelingen worden in alle rust uitgevoerd en u gaat zich heerlijk ontspannen!

Het topmerk Maria Galland

De producten die bij Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede worden gebruikt zijn van het topmerk Maria Galland. In deze productlijn staat innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal, deze dienen samen in balans te zijn. Alle zintuigen worden gestimuleerd en verdienen de aandacht. Het is een genoegen voor lichaam en geest als deze producten op uw huid worden aangebracht. U weet als geen ander dat uw huid niet hetzelfde is als van uw buurvrouw. Daarom zijn er diverse producten van Maria Galland die bij een speciale huid aansluiten. Er wordt eerst gekeken naar uw type huid en dan wordt hier de productlijn op afgestemd. Één ding hebben alle vrouwen echter wel gemeen en dat is hun schoonheid. De schoonheid is het kapitaal van de vrouw en daar wordt in de schoonheidssalon bij Ede extra aandacht aan besteed.

De basis behandelingen

Als u de keuze heeft gemaakt om uzelf eens lekker te laten verwennen dan kunt u de keuze maken welke behandeling u graag zou willen. Bij Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede kunt u diverse behandelingen uit laten voeren. Als u nog geen 18 bent dan kunt u kiezen voor een jeugdbehandeling. Dit houdt in dat u een reiniging krijgt, een vapozone en een peeling, de onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens krijgt u een masker en een verzorging voor uw huid. Bent u ouder dan 18? Dan kunt u kiezen voor een klassieke behandeling. Hierbij kunt u kiezen uit de basisbehandeling van 60 minuten of een basisbehandeling van 85 minuten. Ook kunt u basisbehandeling de luxe kiezen van maar liefst 100 minuten. U kunt ook een van de exclusieve gezichtsbehandelingen kiezen, deze zijn allen inclusief epileren.

De mogelijkheden van exclusieve behandelingen

Bij de exclusieve behandelingen is epileren altijd inbegrepen. Dit is namelijk bij alle behandelingen inbegrepen. U heeft de keuze uit de Soin Super Lift Visage (150 minuten), de Soin Masque Modelant (90 minuten), de Soin Cocon (75 minuten), de Soin Thalasso (75 minuten), de Soin Profilift (75 minuten) en de Soin Masque Modelant Yeux (30 minuten). Bij alle behandelingen is het mogelijk een aanvulling te kiezen, dan duurt de behandeling ook langer. Er zijn ook extraatjes die u kunt kiezen voor tijdens een gezichtsbehandeling. Hierbij behoren epileren, wimpers verven, wenkbrauwen verven, wimpers en wenkbrauwen verven, oogmasker crème, oogmasker patch 100B, halspakking of handpakking. Ook kunt u de bovenlip of de kin laten harsen. U kunt uitkiezen welke behandelingen u graag bij de schoonheidssalon dicht bij Ede uit wilt laten voeren, zodat u zichzelf eens lekker kunt laten verwennen.

Uzelf of een ander laten verwennen?

Bij Schoonheidssalon Beaupardi kunt u uzelf laten verwennen, maar u kunt ook een vriendin eens laten verwennen. Als dit is wat u graag wilt dan kunt u een cadeaubon aanvragen. Het is mogelijk om een gezichtsbehandeling naar keuze op de cadeaubon te plaatsen. Er kan ook worden gekozen voor vast bedrag. Het bedrag kunt u zelf bepalen. Deze cadeaubon wordt leuk voor u ingepakt en kunt u dan zelf af komen halen of zelfs laten bezorgen.

Bent u benieuwd wat Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede met uw huid kan doen? Gun uzelf dan een heerlijke gezichtsbehandeling. U kunt iedere maandag, woensdag en vrijdag terecht bij Ede tussen 9.30 uur en op maandag en woensdag tot 21.30 uur en op vrijdag tot 18.30 uur. U dient wel een afspraak te maken voor een behandeling. Parkeren is hier altijd mogelijk, er zijn namelijk voldoende gratis parkeerplaatsen.

  • Schoonheidssalon ede teaser 1

Schoonheidssalon ede tip

Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in:

Geen geldige invoer

Geen geldig nummer

Geen geldig email adres

Invalid Input

Code niet juist