Schoonheidssalon Ede

Schoonheidsspecialiste Ede

Schoonheidsspecialiste rondom Ede

Of dat u nu in Ede woont of rondom Ede, een schoonheidssalon is natuurlijk altijd welkom. Schoonheidssalon Beaupardi kan er voor zorgen dat uw huid weer gaat stralen! Er zijn namelijk een groot aantal gezichtsbehandelingen waar u uit kunt kiezen. Naast de basisbehandelingen kunt u ook aanvullende opties doorgeven en deze worden dan tijdens de behandeling uitgevoerd. Zo kunt u zich bijvoorbeeld laten epileren als u geniet van een basisgezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialiste verzorgt alle behandelingen zelf en maakt hierbij gebruik van een topmerk, Maria Galland. Vrouwen laten zich graag verwennen en de schoonheid is het kapitaal van de vrouw dus waarom niet kiezen voor deze schoonheidssalon? De schoonheidsspecialiste zorgt er voor dat u zich heerlijk gaat ontspannen, het is daarom heerlijk om richting Ede te komen en uw huid eens te laten verwennen.

Producten van Maria Galland

De productlijn Maria Galland wordt bij Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede gebruikt. Deze productlijn is afgestemd op iedere huid. Er wordt eerst gekeken welk huidtype u heeft en dan worden hier de juiste producten bij genomen. Innerlijke en uiterlijke schoonheid zijn de kenmerken van deze productlijn. De huid van iedereen is anders, daarom is het ook zo goed dat deze productlijn is gekozen, voor iedere huid is er namelijk een passend product. Uw huid komt helemaal tot rust als de producten van Maria Galland worden gebruikt, uw huid gaat weer stralen en voelt weer als nieuw. De frisheid die u na de behandeling voelt is overweldigend. De schoonheidsspecialiste verwent u graag en doet er alles aan om uw huid weer te laten stralen, dit lukt allemaal dankzij de kennis en kunde van de schoonheidsspecialist en de productlijn van Maria Galland.

De behandelingen door de schoonheidsspecialiste

Er kunnen diverse behandelingen uitgevoerd worden door onze schoonheidsspecialiste. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen klassieke gezichtsbehandelingen en de exclusieve gezichtsbehandelingen. Bij de exclusieve gezichtsbehandelingen is het epileren inbegrepen, bij de klassieke gezichtsbehandelingen niet. Echter kunt u hierbij wel aangeven dat u ook geëpileerd wilt worden en dan wordt het meegenomen in het programma. Bij de klassieke gezichtsbehandelingen wordt er een onderscheid gemaakt tussen jeugd en volwassenen. Als u namelijk jonger dan negentien bent, kunt u een jeugdbehandeling nemen. Bent u negentien of ouder dan kunt u een basis behandeling nemen die aansluit bij uw wensen. Dit kan variëren van 60 minuten, tot 105 minuten. Bij sommige basisbehandelingen kunt u een extra optie kiezen bijvoorbeeld een behandeling inclusief een concentraat. Bij de exclusieve behandelingen is het ook mogelijk om extra opties te kiezen. Op de prijslijst kunt u het complete overzicht doornemen.

Extra behandelingen

De schoonheidsspecialiste zorgt er graag voor dat u trots kunt zijn op uw huid. Daarom zijn er extra behandelingen die u in deze schoonheidssalon kunt kiezen. U kunt hierbij denken aan epileren, het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen of aan een oogmasker crème. Misschien heeft u interesse in een oogmasker patch 100B of een halspakking of handpakking, ook deze behandelingen zijn mogelijk. Merkt u dat u wat haartjes krijgt op uw kin of bovenlip? Dan kunt u deze ook meteen laten verwijderen door onze schoonheidsspecialiste. Tijdens de behandelingen wordt een topmerk gebruikt, Maria Galland. Er wordt gekeken welke producten voor uw huid geschikt zijn en na de behandelingen gaat uw huid weer stralen.

Meer informatie over schoonheidsbehandelingen in de salon

Als u interesse heeft in een schoonheidsbehandeling, dan kunt u contact opnemen met de schoonheidsspecialiste dicht bij Ede. Er zijn twee mogelijkheden, u kunt het contactformulier aan de rechterzijde invullen, hier kunt u dan de vragen in kwijt en deze worden door de schoonheidsspecialiste dan zo snel mogelijk beantwoord. Of u belt naar de schoonheidssalon toe om een afspraak te maken. U kunt hier op maandag, woensdag en vrijdag terecht. Het voordeel is dat u bij de schoonheidssalon gratis kunt parkeren en u kunt hier ook pinnen. Heeft u een afspraak gemaakt, maar kunt u deze niet nakomen? Dan is het belangrijk dat u 24 uur van te voren de behandeling gaat annuleren of verplaatst. Lukt dit niet? Dan wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

  • Schoonheidssalon ede teaser 1

Schoonheidssalon ede tip

Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in:

Geen geldige invoer

Geen geldig nummer

Geen geldig email adres

Invalid Input

Code niet juist